Politika Bosna i Hercegovina Cvijanović: Saradnja, odnosi i povjerenje Dodika i mene odlični, kao i zadnjih skoro 30 godina
Aktuelno Region Vučić: Scenariji "Nepal" i "Charlie Kirk" bili su planirani da se odavno dogode i u Srbiji
Politika Cvijanović: Saradnja, odnosi i povjerenje Dodika i mene odlični, kao i zadnjih skoro 30 godina
Politika Cvijanović: Saradnja, odnosi i povjerenje Dodika i mene odlični, kao i zadnjih skoro 30 godina
Now playing Next Politika Cvijanović: Saradnja, odnosi i povjerenje Dodika i mene odlični, kao i zadnjih skoro 30 godina
Now playing Next Politika Nešković: Zbog Dodika žrtvovali novac za RS, samo totalitarne vlasti svoj narod guraju u mrak
Now playing Next Aktuelno Forto i Naša stranka: Zabrana ulaska od strane RS pravno ništavna i politički skandalozna
Now playing Next Politika Dodik o sankcijama: Poziv Srbima da glasaju za Janšu i podrška slovenačkim privrednicima u RS
Now playing Next Politika Šolaja: Odluka Slovenije vjerovatno donesena pod pritiskom većih EU članica